연구업적

논문 (최근 3년간의 실적)

테이블 이름 - 년도 및 제목
년도 제목
2021-10-31 양파 첨가 멸치(Engraulis japonicus)액젓의 발효특성
2021-05-21 누룩의 protease활성이 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
2021-02-27 Characteristics of functional brown rice prepared by parboiling and microwave drying
2020-08-31 도시가구의 외식비와 식료품비 변동분석
2019-12-05 Comparison of lunch quality through home meals, institutional meals, and eating-out in Chinese adults: analysis of the data from the 2011 China Health and Nutrition Survey
2019-04-22 저항전분 현미로 제조한 스펀지케익의 품질특성

학술대회발표 (최근 3년간의 실적)

테이블 이름 - 년도 및 제목
년도 제목
2019-09-02 Dracocephalum Moldavica L. Seed Extract Modulate Inflammation and Oxidative Stress In Human Skin Cells
2019-06-26 Anti-aging and wound healing effect of Dracocephlaum moldavica L. seed extracts in UVB irradiated HaCaT cell